Waar is johnny

Johnny is altijd druk. Druk met het uitvinden van nieuwe smaken, het zoeken naar mooie aardbeien, cacao, of verse vanille. Johnny is zo gepassioneerd met het maken van vers ambachtelijk ijs dat hij soms de tijd vergeet. Zo gebeurt het dat Johnny moeilijk te vinden is. Maar wie weet komt hij binnenkort met zijn ijscaravan bij jouw in e buurt. Kun je daar niet op wachten kom dan naar de Bierderij aan het Galgenriet in Monnickendam om uit te vinden wat hij nu weer voor heerlijks heeft gemaakt.
 

Waarom is er niet altijd aardbeien ijs?

Johnny’s Gelato werkt alleen met seizoens producten. Het liefst uit de streek. En in de winter groeien er in het Waterland niet echt veel aardbijen, bramen en bessen. maar gelukkig id Johnny niet gek en zorgt hij ervoor dat hij in de zomer behoorlijk wat fruit invriest zodat hij daar even mee voort kan buiten het fruitseizoen. Maar als die voorraad ook op is, dan is het op!
 

Waarom zijn de ijsbekertjes van plastic?

Johnny’s Gelato werkt uitsluitend met biologische en snel afbreekbare producten. Zo zijn ook de plastic bekertjes van Johnny’s Gelato snel afbreekbaar.
Wat is dan snel afbreekbaar? De bekertjes en lepeltjes worden binnen drie weken door de natuur afgebroken. Maar dat is natuurlijk geen reden om het zomaar in de natuur of op straat te gooien. Als je heerlijke ijsje van Johnny op is gooi je de bakjes natuurlijk gewoon in de prullenbak.
 

Meer vragen?

Heb je meer vragen over onze producten of onze ingrediënten mail ons dan gerust via de contact pagina.