edited.jpg
 
 

Who’s johnny?

Johnny is gestart in 2018 door een gepassioneerde ijsmaker uit Waterland Johnny heeft de afgelopen 25 jaar over de hele wereld smaken verzameld en brengt deze nu samen voor u. Johnny zoekt, experimenteert en produceert enkel met de beste natuurlijke ingredienten – waar mogelijk lokaal aangekocht mits (bio)logisch geproduceerd.

Uw Johnny is down to earth, een optimist, soms iets eigenwijs, neemt sociale initiatieven en staat voor zijn kwaliteit

ONS PRODUCT

  • Johnny’s focus is bovenal op smaak, werkt enkel en alleen met natuurlijke grondstoffen en kleuren en gebruikt geen levensduur verlengers

  • Johnny heeft dagelijks verse - en nieuwe smaken

  • Johnny volgt de seizoenen met zijn ingrediënten en smaken en heeft zich aangesloten bij ‘‘ De Smaak van Waterland’’

  • Johnny werkt uitsluitend met biologische melk, de basis voor al onze Gelato. Deze melk, ingekocht bij de zorgboerderij in de buurt, is vrij van toegevoegde conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ons motto is – eerlijk en heerlijk

HOE we het DOEN?

Johnny werkt met uitsluitend de laatste ambachtelijke technieken en hanteerd de hoogste hygiene- en kwaliteits standaarden.

Johnny streeft naar een minimale milieu belasting. Onze verpakkingen zijn volledig en snel biologisch afbreekbaar of we gebruiken ons ‘‘statie ijs’’ systeem om zeker te zijn dat de verpakking op de juiste plek wordt verwerkt.

VOOR WIE WE HET doen?

Voor U….!

Daarnaast doen we nog net een beetje meer.

Johnny doneert 2% procent van zijn omzet aan een goed doel genaamd de Frienship Foundation (CBF) en ondersteunt hiermee de opzet en onderhoud van lokale biologisch telende tuinen in Sri Lanka waarvan Johnny de oogst koopt tegen Nederlandse markt prijzen minus 15%.

Johnny koopt waar mogelijk in bij sociale projecten zoals de zorgboerderij, zorgtuinen en fruit kwekers. Johnny geeft extra geproduceerd kwaliteits ijs aan lokale zorg instellingen als dessert en streeft er naar geen lekkere en voedzame producten weg te gooien.

en Johnny….

 
20190407_1437_JohnnysGelato_%E2%94%AC%E2%8C%90FlorisHeuer_4364.jpg